Bli medlem

En stor del av Nätverket Piraya är att träffa andra i nätverket genom att gå på våra seminarier och mingelkvällar. Förutom möjligheten att byta erfarenheter med andra medlemmar, får du dessutom kunskap, inspiration och råd som stärker dig i din yrkesroll. All information om dessa och lite till får du regelbundet via vårt nyhetsbrev. Du får även tillgång till en hel del annat. I vår Frågebank kan du enkelt maila frågor till alla i nätverket, som snabbt svarar via mail. Hos oss hittar du även aktuella platsannonser, inspirerande tips, nyttigheter som arbetsdokument och mycket mer. Årsavgiften för allt detta är endast 700 kr – och momsbefriad!

 

Så här enkelt blir du medlem:

Fyll i och skicka ansökan här nedan. När vi fått din medlemsansökan bearbetar vi den – och så fort den är godkänd får du dina inloggningsuppgifter via mail och faktura per post. Det kan dröja några veckor innan du hör något – så håll ut! Vi jobbar helt ideellt och ibland kan det ta lite tid.

Välkommen till Nätverket Piraya – av och för produktionsledare och operativa projektledare!

 

Annat viktigt?

Ja, tänk på att medlemskapet är personligt och kan därför inte överlåtas på annan person. Genom att skicka din medlemsansökan godkänner du att ditt namn kan visas för våra medlemmar på natverketpiraya.se

 

Vem kan bli medlem?

Enskild person som arbetar som produktionsledare eller operativ projektledare inom reklam och marknadsföring kan bli medlem i Nätverket Piraya. Och det är styrelsen som beslutar om antagande av ny medlem.

 

Användaruppgifter

Personuppgifter

Arbetsplats

Hemadress

Observera att det kan ta ca 1 månad innan du får fakturan.
Genom att skicka in din ansökan så godkänner du våra villkor.
 

Annons

Annons