Nätverket Piraya

Välkommen till 400 målmedvetna produktionsledare och operativa projektledare.

Nätverket Piraya startade redan 1998 av och för produktionsledare och operativa projektledare. Vi är en stor grupp av drivna medlemmar som ständigt vill bli bättre – på alla sätt som får vårt yrke och oss själva att utvecklas åt rätt håll. Och det blir vi genom seminarier, vidareutbildningar och spännande föreläsningar. Men det viktigaste är de ovärderliga tipsen och idéerna som alla våra medlemmar ständigt delar med sig av.

Alla – och i synnerhet vi – vet hur viktigt och avgörande en produktionsledares jobb faktiskt är. Men för de som inte vet så är det vi som håller kontakten med kreatörer, projektledare och andra kollegor internt – samtidigt som vi sköter kontakten med uppdragsgivare, leverantörer och många fler externt. Ett helikopterperspektiv, helt enkelt. Vårt mål är alltid att genomföra och leda våra uppgifter och vårt arbete med en målmedveten struktur. Samtidigt som vi alltid strävar efter en prestigelös approach mot dem vi jobbar med.

Medlemsavgiften är 700kr per kalenderår. Fakturering sker under Q1 innevarande år och skickas som pdf via email. Medlemskapet fungerar som en prenumeration som förnyas årligen om det inte sägs upp. Medlemmarna uppdaterar själva kontaktuppgifter och faktureringsadress under ”mina sidor”.

 

 

Kontakta oss

Nätverket Piraya (c/o Andreas Hansson)
Heds Prästgård
731 15 Kolsva
Organisationsnr: 802408-6228 Bankgiro: 5533-1789

Styrelsen: info@natverketpiraya.se
Fakturafrågor: fakturafragor@natverketpiraya.se
Annonsfrågor: annons@natverketpiraya.se

Om du vill komma i kontakt med någon särskild person i styrelsen kan du hitta våra kontaktuppgifter nedan.