Det här seminariet är genomfört.

Äntligen HTML5! Fullbokat.

Daisy Display kommer och berättar om övergången från flash till html5. Vilka är utmaningarna, fallgroparna och framförallt vilka är möjligheterna?

Att HTML5 är framtidens teknik för digital annonsering har länge varit tydligt, och nu är framtiden definitivt här. Som alla teknikskiften medför detta några utmaningar, men också nya möjligheter och fördelar, vilket det inte talats så mycket om. Daisy Display har varit med om åtskilliga liknande skiften genom årens lopp, och bjuder in till ett mötestillfälle för att lugna, inspirera och svara på alla era frågor och funderingar.

Ni kommer få träffa Karin Rosén som är produktionsledare på Daisy Display, hon jobbar dagligen med displayproduktion och HTML5 annonser. Ni kommer även få träffa Erik Gustavsson som är senior utvecklare på Daisy Display. Erik kan svara på alla tekniska frågor och utvecklar själv verktyg för att effektivisera och optimera HTML5 produktioner.

Vi kör igång kl 12 med en 30 minuters dragning och därefter 30 minuter för frågor och diskussion. Karin och Erik stannar ytterligare en halvtimme för att fortsätta diskutera och svara på fler frågor. Vi bjuder på enklare lunch.

Välkomna!

Obs, begränsat antal platser.