Det här seminariet är genomfört.

Att dela i sociala medier

Vem äger en bild som publiceras i sociala medier? Du? Plattformen? Användarna eller annan part? Och vem blir ansvarig för intrång om innehållet delas vidare?

 

Välkommen till en uppföljning och fördjupning av förra höstens ”Möjligheter och risker i sociala medier” som hölls av advokat Cecilia Torelm Tornberg.

Denna gång tittar vi på praktiska exempel och diskuterar frågor som: När blir content marknadsföring och hur ser senaste praxis ut avseende annonsmarkering? Vilka bilder kan och får delas i sociala medier? Vad får avbildas?

Föreläsningen riktar sig både till dig som deltog i ”Möjligheter och risker i sociala medier” och fungerar även för dig som inte var med på detta. Särskilt viktigt är seminariet för dig som på något sätt arbetar med marknadsföringskampanjer i sociala medier.

Cecilia Torelm Tornberg är advokat på Advokatfirman MarLaw i Stockholm, en nischbyrå specialiserad på marknads- och immaterialrätt, och är verksam som processombud vid domstol och biträder vid förhandlingar med myndigheter och privata organ.

Vi är otroligt glada att få hälsa Cecilia välkommen tillbaka till oss!

Föredraget varar 12.00-13.30. Det bjuds på lunchmacka kl 11.30-12.00. Och som vanligt ett gäng härliga kollegor.

Vi ses!