Det här seminariet är genomfört.

Effektivisera din arbetsdag med Outlook

Vi erbjuder ett inspirerande seminarium för dig som arbetar i Outlook för Mac tillsammans med Rehngruppen.
Under seminariet går vi igenom hur du kan arbeta effektivare i Outlook och utnyttja programmet bättre och lär ut verktyg som gör din arbetsdag mer organiserad.

Gör om – gör rätt: Vi lär dig snabbkommandon för att flytta mail som egentligen bör vara möten eller uppgifter till rätt kategori. Detta hjälper dig att få bort onödiga mail i inboxen och aldrig missa ett möte eller en deadline.
Avancerade länkar: Vad finns det för olika länkar? Varför man ska länka dokument och genvägar i epost/möten och uppgifter?
Smarta mappar: Är du trött på att leta efter mail i olika mappar? Lösningen heter Smarta mappar; Administrera virtuella mappar där en uppsättning sökresultat visas dynamiskt för att effektivisera utan att omorganisera.
Skapa regler: En utav de lättaste sätten att få kontroll är att skapa regler i inkorgen. Du kommer att slippa spam, sortera dina prenumerationer och formatera viktiga mail.
Kopplad utskrift: Mailar du samma sak till många olika människor? Skicka personliga mail med dynamiskt innehåll till flera mottagare utan BCC eller ett mailutskicksprogram.
Vi visar också hur du använder uppgifter, kalender och kontakter på bästa sätt.

Frukost finns framdukat från 7.45 och seminariet börjar 8.00 och är slut ca 9.00.

Välkommen!