Det här seminariet är genomfört.

Hur du får andra att vilja lyssna till just DIG och hur du lyckas med dina presentationer.

Varje dag översköljs vi av enorma mängder information och ställs inför oändligt många valmöjligheter. Tänk om det fanns ett sätt att vara säker på att just din röst är den som andra vill lyssna till, att de kommer ihåg det du säger och att de sedan tar det beslut som just du vill att de skall ta?

Med kunskap om hur hjärnan fungerar ur ett kommunikationsperspektiv så är det just det du kan göra!

 

Vid 92% av alla presentationer används någon form av visuellt hjälpmedel som t.ex. PowerPoint… och 81% av dem klassas av åhörarna som usla. Under den här föreläsningen får du åka på en fascinerande och underhållande kunskapsresa med både inspirerande exempel och handfasta tips som gör att du garanterat aldrig kommer att se eller genomföra presentationer på samma sätt som förut.

Föreläsningen hålls av Nina Hjorth som utbildar i presentationsteknik baserad på modern hjärnforskning, bl.a på KTH, Företagsuniversitetet och på olika bolag runt om i Europa. Det blir mycket energi, skratt, exempel och konkret kunskap som du som deltagare kommer att ha stor nytta av dagligen, både i din yrkesroll och i ditt privatliv.

 

Hoppas vi ses på denna kväll, som inleds med lite mat och dryck när du kommer, 17.30. Själva seminariet börjar klockan 18.00.

Varmt välkomna!