Det här seminariet är genomfört.

Hyper Island-lunch med info & smakprov!

Funderar du på Hyper Island-utbildningen Digitalt Ledarskap med start 8 februari? Nu har du chans att komma på en lunch och få info, ställa frågor – och få ett smakprov!

Livslångt lärande
Det talas ofta om vikten av vår professionella utveckling och det livslånga lärandet men det kan ibland vara svårt att veta vilken väg som är den bästa för just mig. Under den här lunchen kommer vi att berätta om den utbildning som Hyper Island och Nätverket Piraya erbjuder. Du får veta lite mer konkret om innehållet och hur det är upplagt. Du får tillfälle att höra tidigare deltagares upplevelser och ställa frågor samt göra en mini-övning för att smaka på.

Lunchen leds av Åsa Bergquist Håål som kommer att vara utbildningens facilitator: Åsa arbetar främst med organisationsutveckling och uppdragen varierar från individuell handledning till teamutveckling med inslag av utbildning. Hon jobbar nu bland annat med en digital byrås interna utveckling, med fokus på agilt. Hon är också verksam som affärscoach för start-ups, bland annat i samverkan med Uminova eXpression i Umeås kreativa smältdegel. Åsa har samarbetat med Hyper Island som Learning designer och facilitator sedan 2012 och har en stark förmåga att få fram den kollektiva kunskapen ihop med deltagare och föreläsare.

Program 12:00–13:00:
Kort intro – varför.
Om innehållet – vad & hur.
Vad tyckte tidigare deltagare?
Kort övning – smakprov.
Avslutning & reflektion.

Lättare lunch finns framdukad från 11:45.

Varmt välkommen!

PS. Ta gärna med kollega eller vän som inte är medlem, meddela bara i förväg så vi kan beräkna lunchen.

Sagt om utbildningen:”En otroligt bra utbildning som inte bara gett mig kunskap och insikter utan även en bunt praktiska verktyg. Dessutom ett sätt att lära ut som för mig var helt nytt och gav en helt annan dimension till kursen. Känner att jag även vuxit som ledare och ser en del saker från ett nytt perspektiv. Och så förstås ett grymt utbyte att få arbeta tillsammans med andra produktionsledare/operativa projektledare.” 

Läs mer om utbildningen här: Utbildning Digitalt Ledarskap

Bildspel