Det här seminariet är genomfört.

Info-webinar 10/1: Hyper Island, Digitalt Ledarskap

Inför vårens planerade Hyper Island-utbildning med start 8 februari, bjuder vi in till ett informations-webinar 10/1. Du får en inblick i hur Hyper Island jobbar och vad du kan förvänta dig att få ut av utbildningen, och självklart möjlighet att ställa frågor. Morgonen leds av Maria Eriksson som var utbildningens facilitator 2017.

Den här morgonen är även öppen för icke-medlemmar så passa på att bjuda in kollegorna eller varför inte chefen. Som medlem anmäler du dig som vanligt. Övriga anmäler sig genom att mejla till info@natverketpiraya.se

Innan webinariet får du en länk via email till online-plattformen Zoom.

Välkommen med din anmälan!


Livslångt lärande

Det talas ofta om vikten av vår professionella utveckling och det livslånga lärandet, något som är helt avgörande när vi lever och arbetar i ständig förändring. Ny teknik, nya affärslandskap, nya yrkesroller – allt förändrar våra kommunikationsmöjligheter, hur vi jobbar i team och hur vi stödjer våra kunder i att driva kommunikationsprojekt. I utbildningen introduceras nya sätt att utveckla ditt sätt tänka, lära och arbeta, nu och för framtiden.

Vårens utbildning leds av Åsa Bergquist Håål. Åsa arbetar främst med organisationsutveckling och uppdragen varierar från individuell handledning till teamutveckling med inslag av utbildning. Hon jobbar nu bland annat med en digital byrås interna utveckling, med fokus på agilt. Åsa är också verksam som affärscoach för start-ups.

Mer info om utbildningen hittar du här Utbildning Digitalt Ledarskap